Klinkende Mythe! Een zondagmiddagconcert op 23 april 2023

Van Purcell tot Debussy: door de eeuwen heen lieten componisten zich inspireren door Griekse en Romeinse mythologie. Op deze middag brengen kenners van de klassieke oudheid de muziek én de verhalen ten gehore. Raak in vervoering door het verdriet van Dido, de liefde van Orpheus, en het feest van Bacchus.

Het concert is volledig uitverkocht. Graag tot een volgend evenement!

Met trots presenteert het bestuur van de afdeling Nijmegen-Arnhem dit concert, dat plaats vindt in zaal 6 van LUX Nijmegen. De inloop is vanaf 14.00 uur, het programma vangt aan om 14.30 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren. Na afloop wordt er geborreld in café LUX. Er zijn maximaal 90 zitplaatsen beschikbaar, waarvan er 40 zijn gereserveerd voor leden van het Nederlands Klassiek Verbond. Wees er dus snel bij! Kaartjes voor leden bedragen 10 euro per stuk en kunnen hieronder worden besteld. Kaartjes voor niet-leden kosten 15 euro en zijn vanaf 3 april verkrijgbaar via de website van het theater.

 

Met inleiding door David Rijser, verhalen door Ninah Tiemersma, Daniëlle Slootjes, Eric Moormann, Maarten De Pourcq en André Lardinois, en muziek door o.a. Frans Nickel, Maurits Lesmeister, Sander Leeuwenburgh, Marije Derksen, Joana Koster en Esmée Bruggink.

Back To Top