Excursie Mariemont

Datum 13-03-2022 Tijd 08:00 - 19:00

Op zondag 13 maart richten wij een autocaruitstap naar Mariemont-Morlanwelz in : wij bezoeken er in het Musée royal de Mariemont vóór de middag de tentoonstelling Le mystère Mithra. Plongée au coeur d’un culte romain ; in de namiddag krijgt men de gelegenheid om de permanente collecties en het domein te bezichtigen. Doordat de Algemene Ledenvergadering plaats vindt op zaterdag 12 maart, moesten wij deze excursie in de gauwte verplaatsen naar zondag ; hopelijk een éénmalig feit. Het bezoek vindt uiteraard plaats volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen (gelieve alvast CST en mondmasker te voorzien).

Vertrek : 8.00 uur aan het Koninklijk Atheneum, Van Stralenstraat, Antwerpen.
8.20 uur aan het nieuwe politiegebouw, Borsbeeksebrug 22, Berchem (bij Berchem-Station).
Reissom : € 48,00 per persoon, middagmaal niet inbegrepen (aan het museum is brasserie La Terrasse verbonden ; andere eetgelegenheden liggen verderop). Gelieve het juiste bedrag over te maken op bankrekening BE78 0682 3459 0786 van NKV-Antwerpen, Rodestraat 14, 2000 Antwerpen, vóór 2 maart ; met vermelding van de opstapplaats.
Terugkomst : 19.00 uur.

Nota bene : de prijs ligt iets lager dan gewoonlijk ; vermits we geen gebruik maken van een gids, krijgt u een brochure mee. Een mooi aantal personen gaf al te kennen dat ze meegaan. Hoe meer personen zich inschrijven, hoe lichter de kost wordt om dragen … en hoe groter de gezelligheid.

Back To Top