Armeense middag bij IN DE BAN VAN ARARAT in Drents Museum

Datum 22-07-2022 Tijd 15:00 - 18:00 Locatie Drents Museum, Brink 3

Graag jullie aandacht voor een activiteit van het Nederlands Klassiek Verbond Drenthe. Voor een aantal van jullie zal alleen de afstand al naar Assen een reden zijn om niet te komen. Maar mochten jullie tijd, zin en puf hebben: kom vooral naar het mooiste plekje van Assen: de BRINK bij het Drents Museum waar nu dit arkje van Noach (voor de gelegenheid gebouwd door 2 Armeense broers) staat opgesteld:

 

Op vrijdagmiddag 22 juli van 15:00 uur tot 18:00 uur

15:00 – 16:00 rondleiding tentoonstelling “In de ban van Ararat” (inloop vanaf 14:45 uur bij Brink 3 groepsingang DM)

16:15 en 17:00 nog gelegenheid om zelf door het Drents Museum heen te struinen of deze tentoonstelling op eigen gelegenheid te bezoeken

17:00 – 18:00 Armeense borrel op restaurant terras (bij mooi weer) en anders binnen in het museumrestaurant

 

Met als zomerse afsluiting een variatie aan Armeense hapjes en drankjes op het buitenterras van het Drents Museum (bij slecht weer natuurlijk binnen)

Opgave verplicht via drenthe@nederlandsklassiekverbond.nl o.v.v. aantal personen waarna u van de afdeling Drenthe het rekeningnummer ontvangt om het deelnemersgeld te kunnen overmaken.

Kosten: 30 euro voor NKV leden en 35 euro voor overige belangstellenden

Na ontvangst van jullie betaling sturen wij een bevestiging toe van de ontvangen entree. Jullie hoeven niets mee te nemen qua tickets want de afdeling Drenthe heeft alle namen aangemeld en jullie hebben dan vrije doorgang.

Wie weet tot ziens in Assen op 22 juli en wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomer toe!

 

NKV Drenthe

Alie Janssen, Henriette Joppe-d’Hane, Henk Kluiver en Frans Osseweijer

 

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Ha Henriette, ontzettend leuk activiteit. Helaas lukt die datum mij niet. Vandaag was ik in het museum: buitengewoon interessante expositie. Goed dat jullie deze excursie regelen. Veel plezier, Jet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top